EEN WEBSITE VAN GLOBAWORK

Een website die voldoet aan uw eisen en benodigdheden, evenals aan die van Google en de AVG. Dit is wat Globawork biedt voor de laagste prijs! Het hebben van een goede website is tegenwoordig essentieel. Uw doelgroep zoekt namelijk online naar oplossingen, of koopt ze daar zelfs aan. Met een website van Globawork kunt u de uwe online presenteren in uw eigen huisstijl.


Wij creëren het ontwerp voor uw website volledig op basis van uw wensen. Ook kunt u een Wordpress template aanleveren die wij integreren in onze webtool. Uw website zal van alle belangrijke beveiliging voorzien zijn, van een SSL certificaat en https in uw URL tot SFTP en SSH beveiliging. Zo maakt u zowel een vertrouwde indruk op bezoekers, als dat ze veilig hun informatie kunnen versturen via contactformulieren.


Wij leveren onze webdevelopment diensten voor € 40,- per uur en kunnen al een website voor u ontwerpen vanaf 10 uur, indien uw websiteteksten al helemaal klaar zijn. Zijn uw teksten nog niet zoekwoord-proof of nog niet geschreven? Laat een expert met u meedenken over wat uw exacte benodigdheden zijn.

ONZE KENMERKEN

Beveiliging

Conform de wettelijke eisen en
verwachtingen van uw klanten.

SEO-gerichte teksten

Wij leveren informatieve teksten
mét zoekwoorddichtheid.

Uw eigendom

Uw domein is uw eigendom en makkelijk te verhuizen.

Zakelijke e-mail

Maak e-mail accounts aan voor
personeel met uw eigen domein!

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Dankzij de lage tarieven van Globawork.

Maak een account aan in

het Globanet en bestel!

Webdevelopment van Globawork;

Een topwebsite voor de laagste prijs!

| Gebruiksvriendelijk op mobiele apparaten |

| Plugins integreerbaar |

| SEO- en AVG-proof |

ONZE WERKWIJZE

1. Oriënterend gesprek

Wij hebben een vragenlijst waarmee u eenvoudig kunt aangeven wat uw wensen zijn. Ons team is erg benieuwd naar uw ideeën. We zullen de antwoorden op de vragenlijst samen doornemen zodat alles helemaal duidelijk is.

5. Development

Zodra het design volledig is goedgekeurd starten we met de ontwikkeling van de website. We bouwen deze eerst in een omgeving waarin we alles zorgvuldig kunnen testen. Uiteraard controleren we ook de gebruiksvriendelijkheid voor mobiele telefoons en tablets.

2. Vrijblijvend aanbod

Op basis van deze informatie brengen wij een op-maat offerte uit. Bij een akkoord vervolgen we het proces naar stap 3.

6. Testing

Nadat wij stap 5 volledig hebben uitgevoerd, krijgt u zelf de mogelijkheid om uitgebreid de website testen. Evt. toevoegingen zijn makkelijk door te voeren.

3. Conceptdesign

De designer begint met het maken van een homepage, op basis van uw wensen. Uiteraard krijgt u de mogelijkheid om feedback op het design te geven.

7. Publicatie

100% tevreden? Dan gaan wij ervoor zorgen dat de website live komt te staan. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze hostingpakketten.

4. Vervolg designproces

Bij goedkeuring van het design gaan we verder met  de overige pagina’s. Dit resulteert in een prototype zodat u evt. nog feedback kan aanleveren.

8. Onderhoud

Uiteraard kunt u hiernaast gebruikmaken van onze onderhoudspakketten, dan zorgen wij dat uw website altijd volledig up to date en beveiligd is.

WORDPRESS & PLUGINS

Van blogs tot webshops: Wordpress is een geschikt platform voor veel type websites. Op dit moment runnen ruim 455 miljoen websites wereldwijd op Wordpress. Met Wordpress van Globawork ontvangt u een interactieve website voor uw blog of bedrijf. U kunt bijvoorbeeld een template aanleveren die wij integreren in onze webtool en omtoveren tot een website in uw huisstijl.


Plugins openen een hoop deuren voor uw website bezoekers. Denk hierbij aan boekingssystemen, forums, fondsenwerving, live chat-systemen, etc. Ook kan het een creatief alternatief bieden voor een fulltime klantenservice-afdeling. Met een kennisbank uploaden we namelijk veel gestelde vragen zodat men een vraag kan intypen en direct het antwoord kan vinden.

SECURITY VAN GLOBAWORK

Een website van Globawork wordt geleverd met https in de URL, en een SSL certificaat. Dit is een zichtbare manier waarmee wij uw website beveiligen. Dit stelt u, samen met een privacyverklaring, in staat om contactgegevens van uw websitebezoekers te verzamelen op een AVG-verantwoorde wijze. Met SFTP- en SSH-beveiliging kunt u veilig bestanden delen met klanten op bijvoorbeeld uw webshop.


Uw webruimte, databases en e-mailaccounts worden op de achtergrond 24/7 onderhouden met een backup. Wij slaan voor onbepaalde tijd tot wel 200 versies van uw website op bij een Europees datacenter. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens, websiteteksten en design veilig zijn gekopieerd en u hier altijd toegang toe heeft.

GLOBAWORK

Voordelig

De klant is koning

Korte lijnen

Wereldwijd