ONDERSTEUNING VAN EEN VIRTUAL ASSISTANT

Besteed uw ondersteunende, administratieve en digitale taken uit aan een virtual assistant van Globawork. Door randzaken neer te leggen bij een professional kunt u zich focussen op zaken waar u zich het liefst mee bezig houdt; groei en strategie. Dit terwijl u tijd en geld bespaart met de laagste tarieven ter wereld, en zonder vaste contracten.


U kent het vast: tijd tekort. Een overvolle inbox, medewerkers die aangestuurd moeten worden, klanten die vragen hebben, etc. Dit is wat er voor zorgt dat dingen blijven liggen of later worden beantwoord dan gewenst. Dit beschadigt de continuïteit van uw business. Globawork maakt daar een eind aan; laat ons u ondersteunen met hoogopgeleid personeel dat u het herhaaldelijke werk uit handen neemt.


Een VA kan uw agenda en inbox beheren, uw telefoon of chat beantwoorden, offertes opstellen, social media beheren, spreadsheets updaten en nog zo veel meer. Met een internetverbinding kan immers alles worden gerealiseerd waar geen fysieke aanwezigheid voor vereist is. Lees verder of maak een account aan in het Globanet en maak eens kennis met één van ons! 

Hi! Ik ben Sanne en ik werk bij Globawork als virtual assistant en video editor vanuit Egypte. Werken vanuit waar ook ter wereld is voor mij de perfecte combinatie van vrijheid en groei. Deze virtuele omgeving maakt het voor mij mogelijk om klanten te ondersteunen en tegelijkertijd te blijven leren.


Zon, flexibiliteit en passende opdrachtgevers. Dit is de toekomst van werken toch? Voor mij wel!

Maak een account aan in

het Globanet en bestel!

´´Hoi! Ik ben Charlotte en ik ben virtual assistant bij Globawork. Toen ik vanuit Zuid-Afrika begon had ik hiernaast nog een andere baan. Na meerdere prettige samenwerkingen als VA, besloot ik om daar helemaal voor te gaan! Ik nam afscheid van mijn andere baan en werk nu fulltime remote.


Met Globawork werk ik voor opdrachtgevers die bij mij passen,

dat maakt het extra leuk!´´

VA van Globawork;

Een volledig remote collega!

| Tijdens alle gewenste tijden |

| Ultieme flexibiliteit |

| Het laagste tarief |

VIRTUAL ASSISTANT SERVICES

Globaworkers zijn remote specialisten. Laat toppers zoals Sanne en Charlotte uw bedrijf op afstand ontzorgen met het

Beheren van:

Social media

Uw inbox

Uw agenda

Whatsapp Business

Spreadsheets

Organiseren van:

Reizen

Trips

Meetings

Evenementen

Workshops

Opstellen van:

Offertes

Facturen

Nieuwsbrieven

Presentaties

Overeenkomsten

TARIEVEN

Geen abonnement, geen strippenkaart, maar één model met het laagste tarief van Nederland.

Virtual assistant

€ 30,00 per uur

  • Telefonische bereikbaarheid
  • E-mail- en Agendabeheer
  • Social media beheer
  • Administratief vaardig
  • Het laagste tariefTE BEHALEN DOELSTELLINGEN

Er zijn veel verschillende redenen waarom bedrijven gebruikmaken van een virtual assistant bij Globawork. Een VA neemt namelijk zowel veel werk uit handen van een bedrijf, als een last van de schouders van een ondernemer. Daarom hebben wij hieronder een aantal te behalen doelstellingen gezet voor bedrijven en ondernemers.

Voor bedrijven:

Minder benodigde kantoorruimte

Geen vaste contracten

Geen reiskostenvergoedingen

Lagere arbeidskosten

Geen toeslagen op zondagen/nachten

Voor ondernemers:

Meer tijd voor privézaken

Overzicht en rust

Focus op strategie i.p.v. randzaken

Meer flexibiliteit voor uw personeel

´Ik moet alles zelf doen!´ is verleden tijd

DEZE MKB´ERS GINGEN U AL VOOR!


VIRTUAL ASSISTANTS VAN GLOBAWORK

Globawork geeft een unieke draai aan het leveren van haar diensten. Wij recruiten professionals over heel de wereld wat ons een bredere pool biedt om personeel te werven dan andere bedrijven.


Wij werken uitsluitend met Nederlandse emigranten in derdewereldlanden om zowel de laagste tarieven te kunnen bieden aan onze klanten, als een goed salaris te bieden aan ons personeel. Zo kan een Globaworker in Kenia met part-time werk al 2 maanden vooruit, en betalen wij in Mexico driemaal het modaal inkomen!


Dit resulteert in dat wij de beste mensen aantrekken, die gemotiveerd en met veel plezier aan de slag kunnen voor onze opdrachtgevers. Veel van onze Globaworkers zijn HBO- of WO-opgeleid, waardoor de opdrachtgever topresultaten kan verwachten voor ongekende tarieven. Werk met Globawork en verhoog uw productiviteit, terwijl u kosten drukt.


Globawork: Denk groter.

GLOBAWORK

Voordelig

De klant is koning

Korte lijnen

Wereldwijd