GLOBAWORK ONLINE MARKETING

Online marketing is een breed begrip. Of u nu een tekst publiceert op uw website, een advertentie draait op Google, of klanten probeert aan te trekken via social media, het valt allemaal onder online marketing. Kortom, er zijn veel verschillende mogelijkheden. Dat is prettig, want niet iedereen heeft dezelfde wensen. Daarom biedt Globawork advertentie- en social media beheer, interne en externe blogs, linkbuilding, en meer.


Wat uw doelstelling ook maar is, het hebben van een goede, nette en SEO-proof website is essentieel. Dit is immers waar bijna alle online gegenereerde leads naartoe worden geleid. En een website is werkelijk het visitekaartje van de 21ste eeuw. Indien u nog geen (goede) website heeft, check onze webdevelopment oplossingen voor een goede website met het laagste prijskaartje van Nederland!


Zodra uw website er klaar voor is kunnen we samen beginnen met het opzetten van een online marketing campagne. Hiervoor is het belangrijk uw doelstellingen duidelijk te stellen, o.a. om tijdens de campagne goed te kunnen meten hoe het gaat. Daarom gaan wij hierover uitgebreid met u in gesprek en kunnen hierin commercieel advies bieden. Vervolgens doen wij een vrijblijvend voorstel voor onderstaande mogelijkheden.

ONZE MOGELIJKHEDEN

SEO-gerichte teksten

Laat ons blogs en websiteteksten publiceren mét zoekwoorddichtheid!

Linkbuilding

Verhoog uw positie in Google door ons netwerk naar u door te laten linken!

Google Ads

Besteed het creëren en beheren van Google Ads uit aan Globawork!

Social media advertenties

Bereik de mensen in uw doelgroep wanneer ze scrollen op social media!

Social media beheer

Laat onze marketeers advertenties runnen, en onze VA´s posts plaatsen!

Maak een account aan in

het Globanet en bestel!

Online marketing van Globawork;

Online vindbaarheid voor de laagste tarieven!

| Advertentiebeheer |

| Linkbuilding |

| Het laagste tarief |

ONZE VOORDELEN

SEO-gerichte teksten

2 vliegen in 1 klap


Laat ons helpen bij het opstellen van teksten voor uw website of blog. Onze teksten zijn zowel informatief voor uw doelgroep als zoekwoord-proof!


Linkbuilding

Wereldwijd netwerk


Wij bieden toegang tot een wereldwijd netwerk aan goed-scorende websites. Laat deze naar uw website verwijzen voor een betere positie in Google!

Google Ads

Het complete pakket


Online marketing + webdevelopment biedt volledige ontzorging. Van het creëren van de advertentiepagina, tot het creëren en beheren van de Google Ads!

Social media advertenties

Bereik uw doelgroep


Adverteren via social media is één van de beste manieren om een specifieke doelgroep te bereiken. Gebruik big data in uw voordeel!

Social media beheer

De laagste tarieven


Advertenties moeten worden gecreëerd en beheerd door marketeers. Onze VA´s sluiten hier goed op aan met plaatsen van posts en beheren van de chat!

TE BEHALEN DOELSTELLINGEN

Er zijn veel verschillende redenen waarom bedrijven investeren in online marketing. De één wil zijn terugkerende websitebezoekers namelijk informeren met een interne blog, en de ander wil meer warme leads genereren middels advertenties. Daarom hebben wij hieronder een aantal te behalen doelstellingen gezet voor organisch- en betaald websiteverkeer.

Organisch:

- Inhoudelijke content voor uw doelgroep

- Zoekwoorddichtheid in SEO-woorden

- Overzicht Google Analytics/Mijn Bedrijf

- Meer websitebezoekers

- Meer analyse-mogelijkheden

Betaald:

- Meer warme leads

- Filtermogelijkheden in doelgroep

- Een rendabele campagne

- Schaalbaarheid bij succes

- Meer naamsbekendheid

ONLINE ADVERTEREN MET GLOBAWORK

Online adverteren omvat het runnen van advertenties op platformen zoals Google Ads, Facebook, Instagram en LinkedIn. Bedrijven doen dit in ruil voor online verkoop, offerte-aanvragen en naamsbekendheid. Het doel van iedere campagne is uiteindelijk rendabiliteit; wat krijg ik terug voor mijn uitgaven? Wij nemen dit dan ook als uitgangspunt en realiseren met onderstaande grondregels winstgevende campagnes op elk platform.

Kosten minimaliseren

Van clicks op Google Ads tot die op Facebook, het minimaliseren van de kosten ervan is cruciaal. Rendement wordt immers bepaald door de opbrengsten - de uitgaven.

Datagedreven

Uw remote marketing afdeling van Globawork bestaat uit werkelijke datafreaks. Op basis van de resultaten herverdelen zij het budget naar de best werkende ads.

Interacties maximaliseren

Door voor ieder zoekwoord/demografisch kenmerk een aparte advertentie te creëren, maximaliseren we de betrokkenheid van uw doelgroep met een persoonlijke aanpak.

Specifieke doelgroep

Het meest aantrekkelijk is om te adverteren voor producten/diensten met een hoge winstmarge. Wij raden aan om precies de doelgroep te targetten die deze afneemt.

ONLINE MARKETEERS VAN GLOBAWORK

Globawork geeft een unieke draai aan het leveren van haar diensten. Wij werken met professionals over heel de wereld. Met zo´n brede pool vinden wij gegarandeerd de best passende marketeers voor uw campagne.


Onze medewerkers hebben namelijk affiniteit met uw branche, of er zelfs een opleiding/werkervaring in! Wij werken met ABN-sprekende Nederlandse emigranten in derdewereldlanden om zowel de laagste tarieven te kunnen bieden aan onze klanten, als een goed salaris te bieden aan onze Globaworkers.


Zo kan een Globaworker in Kenia met part-time werk al 2 maanden vooruit, en betalen wij in Mexico drievoudig het modaal inkomen. Dit resulteert in dat wij de beste mensen aantrekken, welke wij kunnen koppelen aan een passende opdrachtgever. En dát voor ongekende tarieven. Werk met Globawork en verhoog uw productiviteit, terwijl u kosten drukt.


Globawork: Denk groter.

GLOBAWORK

Voordelig

De klant is koning

Korte lijnen

Wereldwijd