DRUKWERKEN EN VIDEO VAN GLOBAWORK

Drukwerken moeten voldoen aan een aantal technische specificaties. Overvul, CMYK, hoge resolutie beelden, transparanties, spotkleuren, vernislagen en ga zo maar verder. Ons grafisch geschoold team kent de knepen van het vak en kan voor iedere druktechniek de perfecte file aanleveren.


Zoekt u iemand voor een korte/tijdelijke opdracht of wenst u een bijkomende freelancer voor lange tijd in te huren, wij bieden u passende oplossingen.


Van logo ontwerp tot catalogi, niets is ons vreemd. Wij kunnen u ook begeleiden bij het daadwerkelijk drukken van uw order indien dit gewenst is.
Met de laatse technieken op videogebied zijn wij ook in staat om uw videoboodschapen helder en duidelijk over te brengen.

ONZE KENMERKEN

Fris & modern

Wij werken uw wensen uit aan de hand van uw bestaande huisstijl.

Begeleiding

Van A tot Z kunnen we regelen voor u.

Levering

Drukwerk tot bij u aan de deur of video’s in eender welk gevraagd formaat, wij zorgen er voor.

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Dankzij de lage tarieven van Globawork.

Maak een account aan in

het Globanet en bestel!

Graphics & Video van Globawork;

Grafisch werk of videoproducties voor de laagste prijs!

| Drukwerken verzorgd van A tot Z |

| Voor al uw video montages |

| Het laagste tarief |

ONZE WERKWIJZE

1. Briefing van de opdracht

Via email of zoom call met de designer of videomonteur geeft u uw wensen door

2. Ontwerp

Wij ontwerpen een layout of geven u diverse voorstellen afhankelijk van uw wensen

3. Review van

het design

U, als klant, bekijkt die voorgestelde ontwerpen/ideeën

en geeft feedback

4. Aanpassingen

Wij doen de gevraagde aanpassingen en maken alles drukklaar voor u of zetten de video in de juiste codec voor publicatie

CMYK versus RGB

Wat is het verschil tussen CMYK en RGB?
Simpel gezegd, CMYK is de kleurmodus die bedoeld is voor afdrukken met inkt, zoals ontwerpen voor visitekaartjes. RGB is de kleurmodus die bedoeld is voor schermweergaven.


Hoe meer kleur er in de CMYK-modus wordt toegevoegd hoe donkerder het resultaat. Hoe meer kleur aan RGB wordt toegevoegd, hoe lichter het resultaat.


CMYK heeft een numeriek bereik van 4x100; RGB heeft een numeriek bereik van 3x256. Daarom zijn de energetische kleuren die RGB kan produceren moeilijk te reproduceren in CMYK.


Bij het ontwerpen is de grootste fout die u kunt maken, vergeten om te converteren naar de juiste kleurmodus voor uw project. Als u dit vergeet te doen, kunnen kleuren er vervaagd of te levendig uitzien.

VIDEO CODEC

Als het gaat om het transporteren en opslaan van ongecomprimeerde onbewerkte video, kan dit een enorme hoeveelheid gegevens betekenen die via elke verbinding moet worden verzonden.


Gezien de constante strijd om bandbreedte-efficiëntie vermindert compressie de vereiste bandbreedte aanzienlijk, waardoor realtime videostreams of bestanden gemakkelijk kunnen worden verzonden over beperkte netwerken. Videocompressie-algoritmen zoals H.264/AVC of H.265/HEVC verminderen de onbewerkte inhoudsgegevens tot wel 1000 keer.


GRAPHIC EN VIDEO EDITTORS VAN GLOBAWORK

Globawork geeft een unieke draai aan het leveren van haar diensten. Wij recruiten professionals over heel de wereld wat ons een bredere pool biedt om personeel te werven dan andere bedrijven.


Wij werken uitsluitend met Nederlandse emigranten in derdewereldlanden om zowel de laagste tarieven te kunnen bieden aan onze klanten, als een goed salaris te bieden aan ons personeel. Zo kan een Globaworker in Kenia met part-time werk al 2 maanden vooruit, en betalen wij in Mexico driemaal het modaal inkomen!


Dit resulteert in dat wij de beste mensen aantrekken, die gemotiveerd en met veel plezier aan de slag kunnen voor onze opdrachtgevers. Veel van onze Globaworkers zijn HBO- of WO-opgeleid, waardoor de opdrachtgever topresultaten kan verwachten voor ongekende tarieven. Werk met Globawork en verhoog uw productiviteit, terwijl u kosten drukt.


Globawork: Denk groter.

DEZE MKB´ERS GINGEN U AL VOOR!

GLOBAWORK

Voordelig

De klant is koning

Korte lijnen

Wereldwijd