Globawork diensten

Werk wereldwijd!

| Remote collega´s zonder vaste contracten |

| Innovatieve oplossingen |

| De laagste tarieven |


ONLINE MARKETING


Globawork neemt uw SEO- en SEA-werkzaamheden uit handen. Laat onze professionals uw visie en strategie in de praktijk toepassen.


Met ervaren marketeers creëren en beheren wij advertenties, schrijven wij teksten met zoekwoorden waar u op gevonden wil worden, en bloggen wij extern om via linkbuilding uw positie in Google te verhogen.

  • Online Advertenties
    Niet alleen kunnen wij advertenties beheren en creëren in Google Ads of Facebook Adverteren, maar ook kunnen wij de pagina waar men naartoe wordt verwezen ontwerpen!

  • Linkbuilding
    Wij hebben een wereldwijd netwerk aan goed scorende websites. Laat ons voor u bloggen op een website in uw branche die beter scoort in Google, om uw positie te verhogen! Hebben wij nog geen samenwerking in uw branche? Dan leggen wij een nieuwe.

VIRTUAL ASSISTANTS


Een ware collega op afstand; dat is hoe u een VA van Globawork zal ervaren. Besteed uw ondersteunende taken uit aan een professional voor de laagste prijs van Nederland.


Onze virtual assistants maken gebruik van de kracht van remote werken. In het digitaliserende tijdperk is er steeds minder werk wat fysieke aanwezigheid vereist, wat u in staat stelt om randzaken neer te leggen bij een remote medewerker!

De laagste tarieven
Door te werken met freelancers in derdewereldlanden, kunnen wij niet alleen een goed salaris bieden aan onze Globaworkers, maar ook de beste tarieven aan onze klanten!Een gegarandeerde match
Globawork heeft een wereldwijde pool aan Europese professionals om te koppelen aan opdrachtgevers. Wij kiezen iemand met een diploma/werkervaring in uw branche of uit te voeren taken, om een goede match te garanderen.

WEBDEVELOPMENT


Laat uw website bouwen en hosten door Globawork. Hiermee ontvangt u een website die voldoet aan de AVG en eisen van Google voor de laagste prijs van Nederland.


Wij laten een webdeveloper met affiniteit in uw branche uw website maken, door die te selecteren uit onze wereldwijde pool. Wij ontzien u een jaar lang van hostingkosten en bieden u toegang tot de inlogomgeving van uw website.

Beveiligd

Globawork levert websites met https in de URL en een SSL certificaat. Hiermee kunt u werken met contactformulieren en deze gegevens veilig verwerken. Op de achtergrond wordt ook beveiligde bestandsoverdracht ondersteund d.m.v. SFTP en SSH beveiling.
WordPress
Met onze webtool is het mogelijk om WordPress- templates en plugins te integreren in uw website. Denk hierbij aan boekingssystemen, forums, fondsenwerving, live-chatsystemen etc.

GRAPHICS & VIDEO DIENSTEN


Hulp nodig bij uw grafisch ontwerp, huisstijl of ander drukwerk? Globawork heeft het passend antwoord voor u. Onze gespecialiseerde grafisch geschoolde teamleden helpen u van A tot Z bij het realiseren van uw print opdrachten. Wij kunnen u assisteren voor tijdelijke opdrachten maar tevens ook voor langlopende samenwerking.


Onze grafische mensen hebben jarenlange ervaring in de diverse druktechnieken en mogelijkheden op grafisch gebied en werken met de laatste software.
Buiten het print en digitale gedeelte kunnen wij ook zorgen voor uw videomontages, gaande van eenvoudige youtube filmpjes tot high end video montages.

CMYK versus RGB

Simpel gezegd, CMYK is de kleurmodus die bedoeld is voor afdrukken met inkt, zoals ontwerpen voor visitekaartjes. RGB is de kleurmodus die bedoeld is voor schermweergaven.
Hoe meer kleur er in de CMYK-modus wordt toegevoegd, hoe donkerder het resultaat. Hoe meer kleur aan RGB wordt toegevoegd hoe lichter het resultaat.Video Codec

Als het gaat om het transporteren en opslaan van ongecomprimeerde onbewerkte video, kan dit een enorme hoeveelheid gegevens betekenen die via elke verbinding moet worden verzonden.

NEEM NU CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE